Undgå at betale for meget hos bedemanden i Bølling

Der kan være store forskelle i priserne hos landets bedemænd – selv i samme by kan man hos én bedemand betale 20.000 kr., mens en anden på samme gade, kan tilbyde nøjagtigt samme ydelser for 13.000 kr. Med en prisforskel på helt op til 7000 kr., er det vigtigt, at du er godt orienteret, så begravelsen ikke bliver unødigt dyr.

Når du arrangerer en komplet begravelse skal du være opmærksom på de ekstra udgifter, der tit opstår udover selve bedemanden – eksempelvis skal der købes blomster, gravsted, gravsted, indrykning af dødsannonce med videre. Du kan derfor forvente, at prisen ender mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig at ringe til en af vores dygtige rådgivere inden du kontakter en bedemand i Bølling - ganske gratis og uforpligtende naturligvis.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Bølling

En begravelse er ofte en kompleks størrelse og hvis du som pårørende ikke har prøvet at vælge bedemand før, kan det føles som en svær opgave. Det vigtigste at huske på er, at bedemanden skal være i stand til at opfylde dine specielle ønsker for begravelsen indenfor rammerne af din økonomiske situation bedst muligt.

Her skal du være opmærksom på, at det kan være fordelagtigt at undersøge bedemænd udenfor Bølling, da disse sagtens kan være bedre for dig – også når det kommer til prisen.

Dog kan det være vanskeligt at sammenligne adskillige bedemænd – særligt hvis man har mange valgmuligheder. Derfor er Begravelsesguiden klar til at rådgive dig, så valget bliver lettere. Vi har med mere end 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi kan guide dig bedst muligt.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Bølling - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening