Undgå at betale for meget hos bedemanden i Blenstrup

Hvad en bedemand tager for sine ydelser kan variere meget – så meget, at du møde en prisforskel på helt op til 7000 kr. i samme by. Det betyder, at én bedemand i Blenstrup kan forlange en pris på 20.000 kr., mens en anden kan tilbyde dig en pris på blot 13.000 kr. – dette for helt samme arbejde vel at mærke. Det er derfor en god idé, at du er godt orienteret inden du træffer en beslutning, da begravelsen hurtigt kan blive unødigt dyr.

Såfremt du skal arrangeres en komplet begravelse, skal du være opmærksom på en række ekstra udgifter, der typisk opstår i en sådan forbindelse. Der skal formentlig købes blomster, gravsted, gravsten og indrykkes dødsannonce med videre, hvorfor prisen nemt kan ende i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. For at du får mest ud af dine penge og den bedst mulige service, anbefaler vi dig at ringe til en af vores dygtige rådgivere, der kan hjælpe dig godt på vej.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Blenstrup

Har man, som langt de fleste pårørende, ikke den store erfaring med at vælge bedemand og planlægge en begravelse, kan det virke tidskrævende og besværligt at skulle sammenligne flere forskellige bedemænd. Dog kan det ikke anbefales blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd og vælge den billigste – du kan nemlig, ganske uvidende, komme til at kontakte en bedemand, der har et blakket ry i branchen og ikke lever op til dine forventninger.

Du skal derfor være opmærksom på, at det kan være fordelagtigt også at lede efter bedemænd udenfor Blenstrup, da disse kan være bedre til at opfylde lige netop dine ønsker – oveni dette kan de også vise sig at være billigere, hvorfor der altså kan være en god idé at lede udenbys.

Det kan være en vanskelig opgave at vurdere hvilken bedemand man er bedst tjent med – både din økonomiske situation og dine specielle ønsker for begravelsen, er naturligvis vigtige at have med i tankerne, når du vælger bedemand.

De mange valgmuligheder og tilbud kan dog gøre det endnu sværere at tage en beslutning, men Begravelsesguiden er klar til at rådgive dig, når du har brug for det. Vi har sammen med mere end 2000 pårørende vurderet landets bedemænd indenfor kompetencer, pris og service, så vi kan hjælpe dig.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Blenstrup - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening