Undgå at betale for meget hos bedemanden i Blåvand

Når du sammenligner bedemænd i Blåvand og omegn vil du hurtigt opdage at de har vidt forskellige priser. Vores erfaringer viser at du snildt kan støde ind i en prisforskel på 7000 kr., hvilket betyder at du hos den ene bedemand kan betale 20.000 kr. for hvad den anden kan gøre for 13.000 kr. Med så stor en forskel skal du være ganske opmærksom og orientere dig godt.

For at få et realistisk billede af prisen, skal du også tage højde for indkøb af blomster, gravsten, gravsted og indrykning af dødsannonce med videre, da disse udgifter kommer udover bedemanden. Dette betyder at en komplet begravelse typisk ender i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi opfordrer dig til at ringe til en af vores dygtige rådgivere, der er klar til at hjælpe dig – ganske gratis og uforpligtende.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Vi vurderer bedemænd i Blåvand

Hvem der er den bedste bedemand i Blåvand for dig, kommer an på hvem der kan opfylde dine særlige ønsker med det budget du har til rådighed. Der er mange ting at tage stilling til og derfor er den rette bedemand af stor betydning.

Hvis du føler at opgaven virker uoverskuelig og svær, er du ikke den eneste – mange pårørende har ingen erfaring med at planlægge en begravelse og vælge bedemand, men der er hjælp at hente. Begravelsesguiden har med mere end 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi er i stand til at rådgive dig bedst muligt.

Vi anbefaler dig at undersøge bedemænd både indenfor og udenfor Blåvand – du skal i denne forbindelse være opmærksom på at bedemændene udenbys kan være både bedre, billigere og behageligere for dig at samarbejde med. Det vigtigste er naturligvis at de efterladte får en afsked med afdøde, der lever op til forventningerne, hvorfor det ikke anbefales blot at vælge den billigste bedemand man kan finde, da man kan være uheldig at vælge en med et blakket ry.

Det kan være vanskeligt at skulle vurdere og sammenligne adskillige tilbud fra forskellige bedemænd, men vores rådgivere er klar til at guide dig og besvare dine spørgsmål, når du har brug for det.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Blåvand - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening