Undgå at betale for meget hos bedemanden i Blåhøj

Begravelsesguidens erfaringer viser, at bedemænds priser kan variere med helt op til 7000 kr. selv i samme by – dette kan altså også gøre sig gældende for bedemænd i Blåhøj, hvorfor du skal være godt orienteret, så begravelsen ikke bliver unødigt dyr. Denne prisforskel betyder med andre ord, at én bedemand kan forlange 20.000 kr. for samme stykke arbejde som en anden bedemand kan udføre for 13.000 kr.

Udgifter til indkøb af blomster, indrykning af dødsannonce, gravsten og gravsted kommer udover betalingen til bedemanden, hvilket betyder, at den samlede pris for en komplet begravelse typisk ender et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. For at du får mest ud af dine penge og får den bedst mulige service, anbefaler vi dig at ringe til en af vores kompetente rådgivere til en snak om dine behov – dette ganske gratis og uforpligtende naturligvis.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Blåhøj

Hvilken bedemand, der er bedst for dig påvirkes af, hvilke særlige ønsker du har til begravelsen samt din økonomiske situation. Det kan være en god idé også at undersøge bedemænd udenfor Blåhøj, da disse kan vise sig at være både bedre og billigere for dig at samarbejde med.

Selvom det virker hurtigt og nemt blot at sammenligne priserne på de lokale bedemand og vælge den billigste, må dette dog frarådes – du kan desværre risikere at vælge en bedemand med et blakket ry i branchen, hvilket normalt først opdages, når skaden er sket. 

Det kan virke som en stor opgave at skulle sætte sig ind i en lang række bedemænds tilbud og vurdere, hvad der bedst kan betale sig i situationen. Derfor er Begravelsesguiden klar med gratis rådgivning, når du har brug for det.

Med mere end 5.000 pårørende har vi vurderet landets bedemænd indenfor kompetencer, pris og service, så vi er i stand til at finde den bedst mulige bedemand til din situation.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Blåhøj - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening