Undgå at betale for meget hos bedemanden i Bjert

En prisforskel på hele 7000 kr. er ikke uset i denne branche – én bedemand kan derfor sagtens forlange 20.000 kr., mens en anden kan tilbyde dig en pris på 13.000 kr. for nøjagtigt samme arbejde til trods for, at de ligger side om side. Selv på lokalt plan kan man støde ind i disse prisforskelle og det må derfor anbefales at være godt orienteret inden man vælger bedemand.

Bedemanden er ikke den eneste udgift i forbindelse med en komplet begravelse, hvilket du ikke må glemme – der skal typisk købes blomster, gravsten, gravsted, indrykkes dødsannonce med videre. Disse ekstra udgifter betyder ofte, at den endelige pris ender mellem 30.000 og 50.000 kr. Du skal naturligvis tænkte dig godt om inden du ringer til den første og bedste bedemand i Bjert, da begravelsen hurtigt kan blive unødigt dyr.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Bjert

De færreste pårørende har særlig erfaring med at vælge bedemand og stå for planlægningen af en begravelse – dette kan være en kompliceret opgave i sig selv, men den manglende erfaring, kan medføre nogle begynderfejl, der let kan undgås. Ofte ender pårørende nemlig med blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd og vælge den, der umiddelbart virker billigst – dette må dog frarådes, da man uvidende kan komme til at vælge en bedemand med et dårligt ry i branchen og opleve et utilfredsstillende samarbejde, der ikke kan gøres om.

Det kan virke som en tidskrævende opgave at vurdere en lang række bedemænd og sammenligne deres tilbud. Du er derfor altid velkommen til at ringe til os, så vi kan hjælpe dig – med over 2000 pårørende har vi vurderet landets bedemænd indenfor kompetencer, service og pris, så vi kan rådgive dig bedst muligt.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Bjert - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening