Undgå at betale for meget hos bedemanden i Bjerregrav

En prisforskel på hele 7000 kr. er ikke ualmindelig i denne branche – én bedemand kan derfor sagtens forlange 20.000 kr., mens en anden kan tilbyde dig en pris på 13.000 kr. for nøjagtigt samme arbejde. Selv på lokalt plan kan man støde ind i disse store prisforskelle og det er derfor en god idé at være godt orienteret inden man vælger bedemand.

Bedemanden er ikke den eneste udgift i forbindelse med en komplet begravelse, hvilket du skal være opmærksom på – der skal typisk købes blomster, gravsten, gravsted, indrykkes dødsannonce og så videre. Disse ekstra udgifter betyder ofte, at den endelige pris ender i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Du skal derfor tænkte dig godt om inden du ringer til den første og bedste bedemand i Bjerregrav du kan komme i tanke om – du kan med fordel spørge vores rådgivere til råds, når beslutningen skal træffes.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Bjerregrav

De færreste pårørende har erfaring med at vælge bedemand og stå for en begravelse – dette er en svær opgave i sig selv, men den manglende erfaring, kan medføre nogle almindelige begynderfejl. Ofte ender pårørende med blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd og vælge den, der umiddelbart virker billigst – dette kan dog ikke anbefales, da man kan komme til at vælge en bedemand med et dårligt ry og opleve et utilfredsstillende samarbejde, der ikke kan gøres om.

Den rette bedemand for dig, kommer an på hvem der bedst kan opfylde dine unikke ønsker for begravelsen uden, at det overskrider det budget du har sat af til begravelsen. Bedemænd udenfor Bjerregrav kan være værd at undersøge nærmere – disse kan nemlig være både bedre og billigere for dig at samarbejde med.

Det kan virke som en tidskrævende og uoverskuelig opgave at skulle vurdere adskillige bedemænd og sammenligne deres tilbud. Du er altid velkommen til at ringe til os, så vi kan hjælpe dig – med mere end 2000 pårørende har vi vurderet landets bedemænd indenfor kompetencer, service og pris, så vi kan rådgive dig bedst muligt.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Bjerregrav - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening