Undgå at betale for meget hos bedemanden i Bjerreby

En prisforskel på hele 7000 kr. er ikke usædvanlig i denne branche – én bedemand kan dermed forlange 20.000 kr., mens en anden kan tilbyde dig en pris på 13.000 kr. for samme arbejde. Selv på lokalt plan kan man møde disse prisforskelle og det er derfor en god idé at være godt orienteret.

Bedemanden er ikke den eneste udgift i forbindelse med en komplet begravelse – der skal formentlig købes blomster, gravsten, gravsted, indrykkes dødsannonce og så videre, hvilket betyder at den endelige pris hurtigt kan ende i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Du skal derfor tænkte dig godt om inden du ringer til den første og bedste bedemand i Bjerreby du kan komme i tanke om.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Bjerreby

De fleste pårørende har ikke nogen særlig erfaring med at vælge bedemand og arrangere en begravelse – dette er en vanskelig opgave i sig selv, men den manglende erfaring, kan medføre nogle begynderfejl. Ofte ender pårørende derfor med blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd og vælge den, der umiddelbart virker billigst – dette kan dog ikke anbefales, da man kan komme til at vælge en bedemand med et blakket ry og dermed få en utilfredsstillende oplevelse.

Den rigtige bedemand for dig, kommer an på, hvilke særlige ønsker for begravelsen du har sat, uden at det overskrider det budget, du har sat af til begravelsen. Bedemænd udenfor Bjerreby kan være værd at se nærmere på – disse kan nemlig være både mere passende og billigere for dig at samarbejde med.

Det kan virke som en tidskrævende og uoverskuelig opgave at skulle vurdere adskillige bedemænd og sammenligne deres tilbud. Du er altid velkommen til at ringe til os, så vi kan hjælpe dig – med mere end 2000 pårørende har vi vurderet landets bedemænd indenfor kompetencer, service og pris, så vi kan rådgive dig bedst muligt.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Bjerreby - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening