Undgå at betale for meget hos bedemanden i Bisserup

Hvad det koster for en bedemand kan variere temmelig meget. Forskellen på to lokale bedemænd i Bisserup, der ligger side om side, kan være helt op til 7.000 kr. Du kan derfor sagtens komme ud for, at den ene tilbyder en pris på 13.000 kr., mens den anden vil forlange 20.000 kr. for samme arbejde. Derfor er det naturligvis vigtigt at du undersøger forholdene inden du træffer en beslutning og her kan Begravelsesguiden være dig til hjælp.

Du skal også være opmærksom på, at en komplet begravelse indebærer en række ekstra udgifter til eksempelvis indkøb af blomster, gravsten, gravplads og indrykning af dødsannonce. Alle disse udgifter kan hurtigt løbe op i størrelsesordenen mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig i denne forbindelse at tage en uforpligtende snak med en rådgiver, inden du kontakter en lokal bedemand.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

En dygtig bedemand til dig

At planlægge en begravelse kan føles som en vanskelig opgave. Det kan være svært at vurdere hvilken bedemand, der kan opfylde ens behov på bedste vis. Der skal tages højde for den økonomiske situation, de særlige ønsker og prisen, hvad mange pårørende ikke har særlig erfaring med.

Ofte sammenlignes priserne på diverse lokale bedemænd blot og på dette grundlag træffes en beslutning, der typisk involverer den billigste bedemand. Dette kan dog føre til et samarbejde, der ikke lever op til forventningerne for de efterladte, da ikke alle bedemænd er af samme kvalitet.

Det er derfor vigtigt at være opmærksom på at bedemænd udenbys er værd at undersøge, da de kan være både bedre og billigere i din situation. Uanset hvad, kan det føles som en svær og tidskrævende opgave at vurdere adskillige bedemænd – derfor rådgiver vi dig gratis, når du har brug for det.

Sammen med over 5.000 pårørende vurderer vi løbende landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, for at sikre dig den bedst mulige bedemand til din situation i Bisserup.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Bisserup - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening