Undgå at betale for meget hos bedemanden i Bispebjerg

Priserne på bedemænd og deres arbejde kan være meget forskellige, hvilket du skal være opmærksom på. I Bispebjerg kan én bedemand eksempelvis forlange 20.000 kr., mens en anden kan udføre præcist samme arbejde for 13.000 kr. Med en prisforskel på helt op til 7000 kr., skal du være godt orienteret inden du beslutter dig for en bedemand.

I forbindelse med en komplet begravelse opstår der ofte en række ekstra udgifter til indkøb af blomster, gravsted, gravsted, indrykning af dødsannonce med videre. Disse ekstra omkostninger betyder, at prisen ofte ender et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi opfordrer dig til at ringe til en af vores dygtige rådgivere, der kan hjælpe dig godt på vej.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Bispebjerg

Vi er naturligvis indforståede med, at det kan være en svær opgave at skulle vælge bedemand. Mange pårørende har ikke megen erfaring på området og ender derfor med blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd og vælge den billigste – dette kan dog medføre at valget falder på en bedemand med et dårligt ry i branchen.

Imidlertid skal du være opmærksom på, at det kan være en fordel også at lede efter bedemænd andre steder i København, da disse kan være både billigere og bedre i lige netop din situation.

Dine særlige ønsker for begravelsen samt din økonomiske situation, påvirker naturligvis hvilken bedemand i Bispebjerg og omegn, der er den bedste for dig, hvorfor du opfordres til at undersøge flere forskellige.

Valget af bedemand kan blive endnu mere uoverskueligt, når man står overfor en lang række valgmuligheder, der er svære at sammenligne. Derfor har vi med mere end 5.000 pårørende, vurderet landets bedemænd indenfor priser, kompetencer og service, så vi er i stand til at hjælpe dig med at vælge den helt rigtige.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Bispebjerg - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening