Undgå at betale for meget hos bedemanden i Bislev

Hvad det koster for en bedemand og dennes ydelser kan variere ganske meget – selv på lokalt plan. Faktisk kan forskellen på to lokale bedemænd i Bislev være helt op til 7.000 kr. ifølge vores erfaringer. Hvor den ene tilbyder dig en pris på 13.000 kr., kan den anden sagtens forlange 20.000 kr. for nøjagtigt samme arbejde. Det siger sig selv, at det derfor er vigtigt, at du er godt orienteret og her kan Begravelsesguiden være din hjælp.

Du skal samtidig være opmærksom på, at en komplet begravelse også indebærer udgifter til eksempelvis blomster, gravsten, gravplads, indrykning af dødsannonce med videre. Med alle disse udgifter kan den samlede pris hurtigt løbe op i et prisleje mellem 30-50.000 kr. Vi anbefaler dig at tage en uforpligtende snak med en rådgiver, inden du kontakter en bedemand, så begravelsen ikke bliver unødigt dyr.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Dygtig bedemand til dig

Planlægningen af en begravelse kan ofte føles uoverskuelig og som pårørende kan det være svært at vurdere hvilken bedemand, der kan opfylde ens behov på bedste vis. Der skal i denne forbindelse tages højde for din økonomiske situation, dine særlige ønsker og prisen, hvilket mange pårørende ikke har megen erfaring med.

Ofte sammenlignes priserne på diverse lokale bedemænd og på dette grundlag træffes en beslutning. Dette kan desværre føre til et samarbejde og en begravelse, der ikke lever op til forventningerne for de efterladte, hvilket ikke kan gøres om.

Derfor er det vigtigt at være opmærksom på, at bedemænd udenbys kan være både bedre og billigere for dig. Med mange forskellige bedemænd kan det føles som en mere eller mindre umulig opgave at skulle vurdere en lang række priser og kvalitet – derfor rådgiver vi dig gratis, når denne beslutning skal træffes.

Med mere end 5.000 pårørende vurderer vi løbende landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, for at sikre dig den bedst mulige bedemand til dine behov i Bislev og omegn, således at I får et samarbejde så godt som muligt.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Bislev - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening