Undgå at betale for meget hos bedemanden i Birket

Hvad det koster for en bedemand kan variere meget. Forskellen på to bedemænd i Birket, der måske endda ligger side om side, kan være helt op til 7000 kr. – hvor den ene tilbyder en pris på 13.000 kr., kan den anden sagtens forlange 20.000 kr. for samme arbejde. Derfor er det indlysende, at det er vigtigt, at du undersøger forholdene og her kan Begravelsesguiden være til hjælp.

En komplet begravelse indebærer også udgifter til blomster, gravsten, gravplads og dødsannonce – alle disse udgifter kan hurtigt løbe op i priser mellem 30.000 kr. og 50.000 kr. Vores anbefaling er derfor at tage en uforpligtende snak med en af vores dygtige rådgivere, inden du kontakter en lokal bedemand.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

En kompetent bedemand til dig

Planlægningen af en begravelse kan ofte føles uoverskuelig - der næsten altid er et vist tidspres, hvorunder det kan være svært at vurdere hvilken bedemand, der bedst kan opfylde ens behov. Der skal blandt andet tages højde for den økonomiske situation, dine særlige ønsker og prisen, hvad mange pårørende ikke har særlig erfaring med.

Ofte indsamles og sammenlignes priserne på diverse lokale bedemænd og på dette grundlag træffes en beslutning. Dette kan dog føre til et samarbejde og en begravelse, der ikke lever op til forventningerne for de efterladte, da ikke alle bedemænd er lige kompetente.

Det er derfor vigtigt at være opmærksom på, at bedemænd i nærmeste omegn, kan være både bedre og billigere for dig, hvorfor disse også bør undersøges. Uanset antallet af bedemænd, kan det føles som en stor og tidskrævende opgave for de pårørende at skulle vurdere priser, tilbud og kvalitet – derfor rådgiver vi gratis, når denne beslutning skal træffes.

Vi har med mere end 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd på kvaliteter som service, kompetencer og pris, for at sikre dig dygtig bedemand i Birket og omegn, således at I får det bedst mulige samarbejde.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Birket - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening