Undgå at betale for meget hos bedemanden i Birkende

Priserne for en bedemand og dennes ydelser kan variere ganske meget. Faktisk kan forskellen på to lokale bedemænd i Birkende, de nærmest ligger side om side, være så stor som 7000 kr. – hvor den ene tilbyder dig en pris på 13.000 kr., kan den anden forlange 20.000 kr. Derfor er det naturligvis vigtigt, at du undersøger forholdene og her kan Begravelsesguiden være dig til hjælp.

Du skal samtidig være opmærksom på, at en komplet begravelse også indebærer udgifter som blomster, gravsten, gravplads og indrykning af dødsannonce. Når alle disse udgifter regnes med, kan den samlede pris løbe op på mellem 30.000 kr. og 50.000 kr., Vi anbefaler dig derfor at tage en uforpligtende snak med en af vores rådgivere, inden du kontakter en lokal bedemand.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Dygtig bedemand til dig

Planlægningen af en begravelse kan ofte føles som en uoverskuelig og tidskrævende proces. Det kan være svært at vurdere hvilken bedemand, der bedst kan opfylde ens behov, men den rette bedemand er af stor betydning. Den økonomiske situation skal også tages i ed sammen de konkrete ønsker og prisen, hvilket mange pårørende ikke har megen erfaring med.

At indsamle og sammenligne priserne hos nogle lokale bedemænd, er ikke nødvendigvis nok til at træffe sin beslutning. Det kan føre til et samarbejde og en begravelse, der ikke lever op til forventningerne for de efterladte – typisk opdages dette desværre først, når skaden er sket.

Derfor er det vigtigt at være opmærksom på at bedemænd udenbys kan være både bedre og billigere for dig at samarbejde med. Uanset hvor mange bedemænd du undersøger, kan det føles som en stor og uoverkommelig opgave at vurdere priser og kvalitet – derfor rådgiver vi gratis, når beslutningen skal træffes.

Med mere end 5.000 pårørende har vi vurderet landets bedemænd indenfor kvaliteter som service, kompetencer og pris, for at sikre dig en kompetent bedemand i Birkende og omegn, således at I får det bedst mulige samarbejde.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Birkende - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening