Undgå at betale for meget hos bedemanden i Birgittelyst

Bedemænds priser og ydelser kan variere meget. Forskellen på to lokale bedemænd i Birgittelyst, som nærmest kan være naboer, kan være helt op til 7000 kr. – hvor den ene tilbyder en pris på 13.000 kr., kan den anden uden problemer forlange 20.000 kr. Det siger derfor sig selv, at det er vigtigt at du undersøger markedet inden du beslutter dig. Her vil Begravelsesguiden meget gerne være til hjælp.

Du skal desuden være opmærksom på, at en komplet begravelse også indebærer udgifter som blomster, gravsten, gravplads og dødsannonce. Med alle disse udgifter kan den samlede regning løbe op i priser mellem 30.000 kr. og 50.000 kr., hvis du vil tage den bedst mulige afsked med afdøde. Derfor kan du med fordel tage en uforpligtende snak med en rådgiver, inden du kontakter en bedemand.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Vi vurderer bedemænd i Birgittelyst og omegn

Planlægningen af en begravelse kan ofte føles uoverskuelig og når man står i en sådan situation kan det være svært at vurdere hvilken bedemand, der kan opfylde ens behov. Der skal tages højde for den økonomiske situation, de konkrete ønsker og prisen, hvilket mange pårørende ikke har megen erfaring med.

Det kan være fristende at nøjes med at sammenligne priserne på et par lokale bedemænd og træffe en beslutning på dette grundlag. Det kan dog føre til et samarbejde og en begravelse, der ikke lever op til forventningerne for de efterladte – dette opdages desværre oftest først, når skaden er sket.

Derfor er det vigtigt at være opmærksom på, at bedemænd i omegnen kan være både bedre og billigere. Med mange valgmuligheder kan det føles som en stor og uoverkommelig opgave for de pårørende at træffe dette valg – derfor rådgiver vi dig gratis, når beslutningen skal træffes.

Vi har sammen med mere end 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd på kvaliteter som service, kompetencer og pris, for at sikre dig den rette bedemand i Birgittelyst og omegn, således at I finder en god løsning.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Birgittelyst - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening