Undgå at betale for meget hos bedemanden i Bindslev

Prisen for en bedemand og dennes ydelser kan variere meget. Prisforskellen på to lokale bedemænd i Bindslev, der ligger side om side, kan være helt op til 7000 kr. – hvor den ene tilbyder dig en pris på 13.000 kr., kan en anden forlange 20.000 kr. Derfor er det naturligvis vigtigt at du undersøger mulighederne og her kan Begravelsesguiden være til din hjælp.

En komplet begravelse indebærer også andre udgifter, som du skal være opmærksom på. Det drejer sig eksempelvis om blomster, gravsten, gravplads og dødsannonce. Med alle disse udgifter kan den samlede regning løbe op i priser mellem 30.000 og 50.000 kr., hvis du skal tage den bedst mulige afsked med afdøde. Inden du kontakter en bedemand, anbefaler vi dig derfor at tage en uforpligtende snak med en af vores rådgivere.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand til dig

Planlægningen af en begravelse kan ofte føles uoverskuelig og hård. Det kan være svært at vurdere hvilken bedemand, der bedst kan opfylde ens behov. Der skal tages højde for den økonomiske situation, de konkrete ønsker og prisen, hvilket mange pårørende ikke har megen erfaring med.

Ofte indsamles og sammenlignes priserne på diverse lokale bedemænd uden at få styr på alle ydelserne og på dette grundlag træffes en beslutning. Dette kan dog føre til et samarbejde og en begravelse, der ikke lever op til forventningerne for de efterladte – dette opdages desværre oftest først, når skaden er sket.

Derfor er det vigtigt at være opmærksom på at bedemænd fra omegnen kan være både bedre og billigere. Uanset hvor bedemanden kommer fra, kan det føles som en stor og uoverkommelig opgave for de pårørende at skulle vurdere pris og kvalitet – derfor rådgiver vi gratis, når du står i situationen.

Vi vurderer sammen med over 5.000 pårørende landets bedemænd på kvaliteter som service, kompetencer og pris, for at finde en kompetent bedemand Bindslev og omegn, således at I får det optimale samarbejde.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Bindslev - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening