Undgå at betale for meget hos bedemanden i Billum

Hvad en bedemand og dennes ydelser koster, kan variere meget. Forskellen på to lokale bedemænd i Billum kan sagtens være på helt op til 7000 kr. – hvor den ene tilbyder en pris på 13.000 kr., kan den anden måske forlange 20.000 kr. for samme arbejde. Derfor er det en god idé, at du undersøger markedet og her kan Begravelsesguiden være til din hjælp.

Du skal være opmærksom på, at en komplet begravelse også indebærer udgifter til blomster, gravsten, gravplads og dødsannonce – med alle disse udgifter kan den samlede pris løbe op på mellem 30.000 og 50.000 kr., hvis du skal tage den bedst mulige afsked med afdøde. Derfor anbefaler vi dig at tage en uforpligtende snak med en af vores rådgivere, inden du kontakter en bedemand.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Den bedste bedemand til dig

Planlægningen af en begravelse kan ofte føles uoverskuelig og besværlig. Det kan være svært at vurdere hvilken bedemand, der kan opfylde ens behov. Der skal også tages højde for den økonomiske situation, de konkrete ønsker og prisen, hvilket mange pårørende ikke har megen erfaring med.

Ofte indsamles og sammenlignes priserne på diverse lokale bedemænd, hvorefter nogle træffer en beslutning. Dette kan dog føre til et samarbejde og en begravelse, der ikke lever op til forventningerne for de efterladte – dette opdages desværre oftest først, når skaden er sket.

Derfor er det vigtigt at være opmærksom på at bedemænd udenbys kan være både bedre og billigere. Uanset hvor bedemanden kommer fra, kan det føles som en stor og uoverkommelig opgave for de pårørende at skulle vurdere pris og kvalitet. Vi rådgiver gratis, når denne beslutning skal træffes.

Vi har sammen med mere end 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd på kvaliteter som service, kompetencer og pris, for at sikre dig en kompetent bedemænd i Billum og omegn, således at I får det bedst mulige samarbejde.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Billum - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening