Undgå at betale for meget hos bedemanden i Bevtoft

Der kan være stor forskel på priserne hos diverse bedemænd – det som koster 13.000 kr. hos én bedemand i Bevtoft, skal du måske betale 20.000 kr. for hos en konkurrent rundt om hjørnet. Med en prisforskel i den størrelsesorden, er det vigtigt, at du undersøger forholdende grundigt inden du beslutter dig, så begravelsen ikke bliver dyrere end højst nødvendigt.

Udover dette beløb til bedemand opstår der typisk yderligere udgifter til indkøb af blomster, gravsten, gravsted, indrykning af dødsannonce med videre, hvorfor den totale pris kan ende i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Derfor kan vi kun anbefale dig at ringe til en af vores dygtige rådgivere for en gratis og uforpligtende snak om lige netop dine ønsker i forbindelse med bedemanden og begravelsen.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvilken bedemand bør du vælge?

En begravelse kan være en kompliceret opgave at stå overfor, da der er mange ting at tage højde for, hvorfor den rette bedemand har stor betydning. Som pårørende er du måske uden stor erfaring på området og det kan derfor føles som en uoverskuelig opgave at vurdere de forskellige bedemænds kompetencer.

Det kan være nærliggende blot at se på hvilken bedemand i Bevtoft, der er billigst, men det kan desværre føre til en skuffende oplevelse, hvis ikke bedemanden lever op til forventningerne. Du kan imidlertid få meget ud af at lede efter bedemænd uden for Bevtoft, da disse kan være både bedre og billigere for dig.

Vi er indforståede med det kan være svært at skulle vælge bedemand og derfor er vi altid klar til at hjælpe dig, når du har brug for det – sammen med mere end 5.000 pårørende undersøger vi løbende landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris og føler os dermed klar til at hjælpe dig med at finde den bedst mulige bedemand tl din situation.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Bevtoft - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening