Undgå at betale for meget hos bedemanden i Beder-Malling

Der kan være endog temmelig stor forskel på diverse bedemænds priser – det der fx koster 13.000 kr. hos én bedemand i Beder-Malling, skal du måske betale 20.000 kr. for hos konkurrenten et stenkast derfra. Med så markant en prisforskel, er det naturligvis vigtigt, at du orienterer dig nøje inden du beslutter dig, så du får mest muligt for dine penge.

Ud over denne pris kommer der normalt yderligere udgifter til indkøb af eksempelvis blomster, gravsten, gravsted, indrykning af dødsannonce med videre, hvorfor den totale pris hurtigt kan ende et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi kan derfor kun anbefale dig at ringe til en af vores kompetente rådgivere til en gratis og uforpligtende snak om lige netop dine behov i forbindelse med valget af bedemand.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hvilken bedemand bør du vælge?

En begravelse kan være svær at håndtere, da der typisk kun er kort tid, hvor mange tanker præger situationen og samtidig der er mange ting at tage højde for, når man vil sikre, at afdødes sidste vilje opfyldes.

Som pårørende har man måske ikke stor erfaring på området og derfor kan det føles som en mere eller mindre uoverkommelig opgave at vurdere forskellige bedemænds kompetencer. Det kan være fristende blot at se på, hvilken bedemand i Beder-Malling, der er billigst, men det kan desværre føre til en skuffende oplevelse, hvis ikke bedemanden lever op til forventningerne, da ikke alle bedemænd er lige dygtige.

Du kan med fordel lede efter bedemænd i nærheden af Beder-Malling, da det vigtigste naturligvis er at få opfyldt dine særlige ønsker inden for rammerne af din økonomiske situation.

Det kan dog virke som en vanskelig opgave at skulle vælge den rigtige bedemand og derfor er vi naturligvis altid klar til at hjælpe dig – med mere end 5.000 pårørende har vi undersøgt landets bedemænd indenfor kvaliteter som service, kompetencer og pris og føler os dermed klar til at hjælpe dig med at finde den rigtige bedemand, der opfylder dine behov.

Fire gode råd

  1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

  2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

  3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

  4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring til os få anbefalet en bedemand

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening
Niels

Ring til os og få
anbefalet en bedemand

Fremragende