Undgå at betale for meget hos bedemanden i Barrit

Priserne kan svinge meget fra den ene bedemand til den anden – det du skal betale 13.000 kr. for hos én bedemand i Barrit, skal du måske betale 20.000 kr. for hos en anden. Med en prisforskel af den størrelse, er det naturligvis vigtigt, at du er nøje orienteret inden du beslutter dig, så du får mest muligt for dine penge.

Prisen til bedemanden, er ikke den eneste udgift du skal tage højde for - der kommer ofte yderligere udgifter til indkøb af blomster, gravsten, gravsted, dødsannonce med videre, hvorfor den totale pris kan løbe op på et sted mellem 30.000 og 50.000 kr.
Derfor kan du med stor fordel ringe til en af vore dygtige rådgivere til en gratis og uforpligtende snak om lige netop dine behov.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvilken bedemand bør du vælge?

Det er ikke nødvendigvis nemt at planlægge en begravelse. Tiden er knap og der kan være store følelser involveret. Der er mange ting at tage højde for, når man vil sikre den bedst mulige afsked med afdøde. Som pårørende uden stor erfaring på området, kan det føles som en uoverkommelig opgave at vurdere forskellige bedemænds kompetencer.

Det kan være fristende bare at finde den billigste bedemand i Barrit, men det kan desværre føre til en skuffende oplevelse, hvis ikke bedemanden lever op til forventningerne. Du kan med fordel lede efter bedemænd i nærområdet af Barrit, da det vigtigste naturligvis er at få opfyldt dine særlige ønsker inden for rammerne af en rimelig økonomi.

Det kan virke som en svær opgave at skulle vælge bedemand og derfor er vi altid klar til at hjælpe dig – sammen med mere end 5.000 pårørende undersøger vi løbende landets bedemænd indenfor kvaliteter som service, kompetencer og pris og føler os dermed klar til at hjælpe dig med at finde den rigtige bedemand til dig og din situation.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Barrit - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening