Undgå at betale for meget hos bedemanden i Bangsebro

Priserne hos forskellige bedemænd kan spænde vidt – det som koster 13.000 kr. hos én bedemand i Bangsebro, skal du måske betale 20.000 kr. for hos en anden. Med prisforskelle i den størrelsesorden, er det naturligvis vigtigt at du ser dig godt om inden du beslutter dig, så du får mest muligt ud af dine penge.

Ud over prisen til bedemanden, kommer der ofte yderligere udgifter til indkøb af blomster, gravsten, gravsted, dødsannonce med videre, hvorfor den totale pris kan løbe op på et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. Så tøv endelig ikke med at ringe til en af vores dygtige rådgivere for en gratis og uforpligtende snak dine behov.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvilken bedemand bør du vælge?

At planlægge en begravelse, er ikke noget man bare lige gør, der er mange ting at tage højde for, når man vil sikre den bedst mulige afsked med afdøde. Som pårørende står man ofte uden stor erfaring på området, hvorfor det kan det føles som en uoverkommelig opgave at vurdere bedemændenes kompetencer.

Man kan være tilbøjelig til blot at se på hvilken bedemand i Bangsebro, der er billigst, men det kan desværre føre til en skuffende oplevelse, hvis ikke bedemanden lever op til forventningerne. Du kan med fordel lede efter bedemænd i omegnen af Bangsebro, da det vigtigste naturligvis er at få opfyldt dine særlige ønsker inden for rammerne af det beløb, du vil sætte af til opgaven.

Det kan være svært at skulle vælge bedemand og derfor er vi altid klar til at hjælpe dig. Sammen med mere end 5.000 pårørende har vi undersøgt landets bedemænd inden for kvaliteter som service, kompetencer og pris. Derfor er vi klar til at hjælpe med at finde den helt rigtige bedemand til dig og din situation.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Bangsebro - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening