Undgå at betale for meget hos bedemanden i Balka

Der kan være stor forskel på priserne hos forskellige bedemænd – det som fx koster 13.000 kr. hos én bedemand i Balka, skal du måske betale 20.000 kr. for hos kollegaen. Med så stor en prisforskel, er det naturligvis vigtigt, at du er velorienteret inden du beslutter dig, så du får mest muligt for dine penge. 

Ud over denne pris kommer der oftest yderligere udgifter til indkøb af blomster, gravsten, gravsted, dødsannonce med videre, hvilket betyder, at den totale pris kan ende på mellem 30.000 og 50.000. Vi vil derfor anbefale dig at ringe til en af vore dygtige rådgivere til en gratis og uforpligtende snak om lige netop dine behov. 

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvilken bedemand bør du vælge?

En begravelse kan være kompliceret, da der er mange ting at tage højde for, når man vil sikre den bedst mulige afsked med afdøde. Som pårørende står man ofte uden stor erfaring på området. Derfor kan det føles som en uoverkommelig opgave at vurdere bedemændenes kompetencer.

Det kan være fristende blot at se på hvilken bedemand i Balka, der er den billigste, men det kan desværre føre til en skuffende oplevelse, hvis ikke bedemanden lever op til forventningerne. Du kan med fordel lede efter bedemænd i omegnen af Balka, da det vigtigste naturligvis er at få opfyldt dine specifikke ønsker til en pris du vil betale.

Det kan svært at vælge bedemand og derfor er vi altid klar til at hjælpe dig. Sammen med over 5.000 pårørende har vi undersøgt landets bedemænd inden for kvaliteter som service, kompetencer og pris. Dermed føler vi os helt klar til at hjælpe dig med at finde helt rigtige bedemand.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Balka - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening