Undgå at betale for meget hos bedemanden i Bagsværd

Det har vist sig at prisen på bedemænd kan variere med omkring 7.000 kr. En begravelse der koster 13.000 kr. hos én bedemand, koster nemlig hurtigt 20.000 kr. hos en anden bedemand. Vi rådgiver og hjælper derfor med at finde hvilken bedemand der lever op til dine krav og anbefaler at du kontakter os ved valget af ny bedemand i Bagsværd og omegn.

Udover udgifterne til bedemanden, skal du være opmærksom på at der ofte også kommer en række andre udgifter. Dette kan være der ønskes forskellige blomster eller en anden type gravsten, gravplads og dødsannonce. Den totalte udgift kan derfor nemt løbe op imellem 30.000 kr. til 50.000 kr. for en komplet begravelse. Det er derfor heller ikke altid anbefalelsesværdigt kun at kigge på bedemænd i lokalområdet. Vi råder dig derfor til at ringe og tage en gratis uforpligtende snak med en rådgiver hos os før du ringer til den lokale bedemand i dit nærområde.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvilken bedemand bør du vælge i Bagsværd?

Det er ikke altid nemt at vurdere, hvilken bedemand der er dygtig, når man som pårørende netop har været udsat for et tab af ens nærmeste. Dette gør at en begravelse hurtigt kan blive en stor størrelse at komme godt i gang med. Valget af bedemand afhænger derfor bl.a. af dit økonomiske råderum, dine præferencer og hvad der er plads til i budgettet. Dette gør også at det ikke nødvendigvis er en bedemand i dit lokale område af Bagsværd der er den rette for dig.

De fleste pårørende har ikke erfaring med at vælge bedemand, og de indhenter derfor ofte priser fra flere bedemænd for at vurdere hvad der er bedst for dem. Hermed risikerer man at vælge en bedemand, da det kan være svært at gennemskue hvad prisen egentlig indeholder. Derfor opdager de fleste, først sent i forløbet, at bedemanden slet ikke lever op til forventningerne. Dette er rigtig ærgerligt, når det ikke er muligt at lave en begravelse om. Vi anbefaler derfor at kontakte Begravelsesguiden inden valget af bedemand træffes.

Hvad kun de færreste tænker over er, at der kan være mange fordele ved at benytte en bedemand der ikke ligger centralt placeret i Bagsværd, dette skyldes at de i nogle tilfælde kan levere en bedre kvalitet og samtidig er billigere. Dog vil den pårørende altid sidde tilbage med den svære opgave; at skulle sammenligne forskellige bedemænd på pris og kvalitet.

Derfor rådgiver Begravelsesguiden dig gratis, når du skal vælge bedemand i Bagsværd og omegn. Sammen med mere end 5.000 pårørende, har vi vurderet landets bedemænd på venlighed, kompetencer og pris. Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig med at vælge den bedemand, som passer bedst til dine nuværende behov og ønsker.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Bagsværd - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening