Undgå at betale for meget hos bedemanden i Bagenkop

Bedemændenes priser i Bagenkop kan variere ganske meget - prisforskellen kan ifølge Begravelsesguidens erfaringer være helt op til 7000 kr. Det kan dermed betyde, at du hos én bedemand skal af med 20.000 kr. for en begravelse, mens en anden kan udføre samme arbejde for 13.000 kr. Derfor anbefaler vi dig at være godt orienteret på forhånd inden du kontakter en lokal bedemand.

Udgifter til eksempelvis blomster, gravsten, gravplads, dødsannonce med videre, skal du huske at tage højde for, når du overvejer prisen, da disse ikke indgår i prisen til bedemanden. Med disse ekstra udgifter kan en komplet begravelse ende med at koste mellem 30.000 og 50.000 kr. Begravelsen kan nemt blive unødvendigt dyr, hvis ikke du er opmærksom på hvilken bedemand du vælger. Vi opfordrer dig derfor til at kontakte en af vores dygtige rådgivere til en gratis og uforpligtende snak, så vi kan hjælpe med at finde den helt rigtige bedemand til dig.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Undgå den dyreste bedemand i Bagenkop og omegn

Hvilken bedemand i Bagenkop, der er mest optimal for dig, kommer blandet andet an på dine særlige ønsker for begravelsen og din økonomiske situation. Her skal du imidlertid være opmærksom på, at det kan være både billigere og behageligere at samarbejde med en bedemand udenfor Bagenkop, hvorfor vi opfordrer dig til også at lede udenbys.

Ved blot at vælge den billigste lokale bedemand du kan finde, kan du risikere et skuffende samarbejde, der ikke lever op til dine forventninger.

En begravelse er ofte en kompleks størrelse, da der er mange ting at tage stilling til, når man skal planlægge afsked med afdøde. Som pårørende kan det være vanskeligt at vurdere bedemændene og deres kompetencer – særligt når man ikke har megen erfaring på området.

De mange valgmuligheder kan dog gøre beslutningen endnu sværere – derfor har Begravelsesguiden med over 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi er i stand til at rådgive dig bedst muligt.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Bagenkop - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening