Undgå at betale for meget hos bedemanden i Bælum

Der kan være ganske stor forskel i priserne hos diverse bedemænd – selv i samme by kan man hos én bedemand betale 20.000 kr., mens en bedemand et stenkast derfra, kun forlanger 13.000 kr. Med en prisforskel på helt op til 7000 kr., er det vigtigt at du er godt orienteret, så begravelsen ikke bliver unødigt dyr.

Ved en komplet begravelse skal du imidlertid være opmærksom på ekstra udgifter som eksempelvis køb af blomster, gravsted, gravsted og indrykning af dødsannonce med videre. Med disse ekstra omkostninger skal du regne med en pris mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig at ringe til en rådgiver til en gratis og uforpligtende snak om dine behov, inden du kontakter en bedemand i Bælum.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Bælum

Det kan som pårørende være svært at vurdere hvilken bedemand, man er bedst tjent med. Det skyldes, at en begravelse er en kompleks størrelse, da at der er mange ting at tage stilling til. Valget af bedemand påvirkes blandt andet af din økonomiske situation, dine specielle ønsker og hvad der er bedst til prisen.

Mange pårørendes begrænsede erfaring med at vælge bedemand, medfører at priserne typisk blot sammenlignes, hvorefter den billigste bedemand vælges. Der kan dog være stor forskel på bedemændene i Bælum – både når det kommer til pris og kvalitet. Det anbefales derfor, at du også undersøger bedemænd i omegnen af Bælum, da et godt samarbejde omkring begravelsen naturligvis har førsteprioritet. Yderligere kan bedemændene udenbys vise sig at være både billigere og bedre for dig at samarbejde med.

Det kan dog virke som et mere eller mindre umuligt valg – især når man står overfor en lang række valgmuligheder. Derfor har Begravelsesguiden med over 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi kan hjælpe dig med at vælge den helt rigtige bedemand til din situation.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Bælum - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening