Undgå at betale for meget hos bedemanden i Bækmarksbro

Der kan være temmelig stor forskel i priserne hos diverse bedemænd – selv på lokalt plan kan man hos én bedemand betale 20.000 kr., mens en bedemand rundt om hjørnet, kun forlanger 13.000 kr. Med en prisforskel på helt op til 7000 kr., er det vigtigt at du orienterer dig godt, så begravelsen ikke bliver unødigt dyr.

I forbindelse med en komplet begravelse skal du være opmærksom på ekstra udgifter såsom køb af blomster, gravsted, gravsted og indrykning af dødsannonce. Med disse ekstra indkøb skal du kalkulere med et beløb mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi råder dig til at ringe til en rådgiver til en gratis og uforpligtende snak, inden du kontakter en bedemand i Bækmarksbro.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Bækmarksbro

Det kan være svært som pårørende at vurdere hvilken bedemand, der er bedst i situationen. Det skyldes, at en begravelse er en kompleks størrelse og at der er mange ting at tage stilling til i denne forbindelse. Valget af bedemand afhænger blandt andet af din økonomiske situation, dine særlige ønsker og hvad der er bedst til prisen.

Mange pårørendes begrænsede erfaring med at vælge bedemand, medfører at priserne typisk blot sammenlignes, hvorefter den billigste bedemand vælges. Der kan dog være ganske stor forskel på bedemændene i Bækmarksbro – både når det kommer til pris og kvalitet. Det anbefales derfor, at du også undersøger bedemænd i Bækmarksbros omegn, da et godt samarbejde omkring begravelsen naturligvis har førsteprioritet. Yderligere kan bedemændene udenbys være både billigere og bedre for dig.

Det kan dog virke som et mere eller mindre umuligt valg – særligt når man står overfor adskillige valgmuligheder. Derfor har Begravelsesguiden med over 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi kan hjælpe dig med at vælge den rette bedemand.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Bækmarksbro - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening