Undgå at betale for meget hos bedemanden i Bække

Du vil nok hurtigt opdage, at der er temmelig stor forskel på diverse bedemænds priser – du kan sagtens komme ud for, at én bedemand vil tilbyde dig en pris på 13.000 kr., mens en anden på samme gade kræver mindst 20.000 kr. Begravelsesguidens erfaringer viser, at disse prisforskelle forekommer selv i samme by, hvorfor du skal informere dig godt inden du vælger en bedemand i Bække og omegn.

Udgifterne til selve bedemanden er én ting, men ved en komplet begravelse opstår der typisk yderligere udgifter du skal være opmærksom på. Normalt skal der købes eksempelvis blomster, gravsten, gravsted, indrykkes dødsannonce og så videre, hvilket betyder, at den samlede pris normalt ender mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig at ringe til en af vores rådgivere, der kan hjælpe dig med valget af bedemand.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hvilken bedemand i Bække skal du vælge?

En begravelse er ofte en kompleks størrelse, da der er mange beslutninger at træffe – kombineret med de fleste pårørendes manglende erfaring med hensyn til valg af bedemand, bliver det endnu mere uoverskueligt.

Naturligvis er dine unikke ønsker i fokus, men også din økonomiske situation har betydning, når du skal vælge bedemand – du skal i denne forbindelse være opmærksom på, at det kan anbefales at tage kontakt til bedemænd udenfor Bække. Disse kan være både bedre og billigere for dig og du risikerer ikke at træffe dine beslutning alene på baggrund af prisforskelle, men sørger for, at dine behov opfyldt.

For at gøre beslutningen lettere for dig, har vi med over 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd indenfor venlighed, kompetencer og pris og vi er klar med gratis rådgivning, når du skal vælge bedemand i Bække og omegn.

Fire gode råd

  1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

  2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

  3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

  4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening
Niels

Ring til os og få
anbefalet en bedemand

Truspilot

Fremragende