Undgå at betale for meget hos bedemanden i Bårse

Du kan sagtens opleve, at én bedemand kan klare begravelsen for 13.000 kr., mens en anden et stenkast derfra vil forlange 20.000 kr. for samme arbejde. Med andre ord er en prisforskel på 7000 kr. ikke uset, hvorfor du skal være godt informeret inden du kontakter en bedemand i Bårse.

Det omtalte beløb dækker udgifterne til selve bedemanden, men i forbindelse med en komplet begravelse opstår der normalt en række ekstra udgifter i form af gravsted, gravsten, blomster og indrykning af dødsannonce. Samlet vil den totale pris dermed typisk ende i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Du kan derfor hurtigt komme til at betale mere end højst nødvendigt, hvorfor vi anbefaler dig at ringe til en af vores rådgivere til en gratis og uforpligtende snak om lige netop din situation.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Bårse

Mange mennesker har ikke erfaring med at arrangere en begravelse og det kan være en svær opgave i sig selv. Din økonomiske situation og specielle ønsker for begravelsen er naturligvis vigtige overvejelser at have med i planlægningen, hvilket den rette bedemand kan hjælpe dig med.

Mange pårørende ender desværre med blot at indsamle og sammenligne priserne på diverse lokale bedemænd, hvorefter valget falder på den billigste, men der kan være ganske stor forskel på forskellige bedemænds kompetencer. Valget af den forkerte bedemand kan desværre føre til et utilfredsstillende samarbejde, der ikke lever op til dine forventninger og ej heller gøres om.

Det kan imidlertid anbefales også at være opmærksom på bedemænd udenbys, da det vigtigste naturligvis er at finde den bedemand, der bedst kan opfylde dine behov. Samtidig kan bedemændene udenbys vise sig at være både bedre og billigere for dig.

Med mange forskellige bedemænd, priser og tilbud kan det føles uoverskueligt at beslutte sig. Derfor tilbyder Begravelsesguiden dig gratis rådgivning, så valget bliver nemmere for dig. Vi har med over 5.000 pårørende bedømt landets bedemænd ud fra kriterier som service, kompetencer og pris, for at sikre dig det bedst mulige samarbejde med den helt rigtige bedemand i Bårse og omegn.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Bårse - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening