Undgå at betale for meget hos bedemanden i Assentoft

Bedemænd kan tage temmelig forskellige priser for deres ydelser, hvilket du vil kunne læse dig frem til her på siden. Hvad den ene bedemand i Assentoft kræver 20.000 kr. for, kan den anden tilbyde dig til 13.000 kr. – det er ikke ualmindeligt med en prisforskel på helt op til 7000 kr. Det er derfor en god idé at være sat en smule ind i sagen, så begravelsen ikke bliver unødigt dyr.

Indkøb af blomster, gravsten, gravsted, indrykning af dødsannonce med videre, hører almindeligvis ikke med i prisen til bedemanden – disse udgifter lægges derfor oveni prisen. Du skal derfor regne med at en komplet begravelse ender i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig at ringe til en af vores dygtige rådgivere, der kan hjælpe dig, når du har brug for det.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Assentoft

Hvilken bedemand der er optimal til din situation, kommer naturligvis an på hvem der kan opfylde dine specielle ønsker for begravelsen indenfor det beløb du har sat af i denne forbindelse. Det kan dog som pårørende være vanskeligt at vurdere diverse bedemænds forskellige priser og kompetencer.

Da mange pårørende ikke har erfaring med at vælge bedemand, ender de ofte med at sammenligne priserne på de lokale bedemænd og vælge den billigste, da dette virker nemmest. Dette kan dog ikke anbefales, da man uvidende kan komme til at vælge en mindre kompetent bedemand, der ikke lever op til forventningerne.

Ikke mange pårørende er klar over at det er muligt også at lede efter bedemænd udenfor Assentoft – dette opfordrer vi dig til, da disse kan være både bedre og billigere for dig. Det kan dog føles som en uoverskuelig opgave at skulle beslutte sig, hvorfor Begravelsesguiden er klar til at hjælpe dig i netop din situation.

Med over 5.000 pårørende har vi vurderet landets bedemænd indenfor service, pris og kompetencer, så vi kan hjælpe dig med at finde den helt rette bedemand.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Assentoft - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening