Undgå at betale for meget hos bedemanden i Assens

Mange pårørende er ikke klar over dette, men vores erfaringer viser os at bedemænd kan have prisforskelle på helt op til 7000 kr. – dette gør sig også gældende for bedemænd i Assens, hvorfor det er vigtigt at du er godt orienteret. Med andre ord betyder dette at én bedemand kan forlange 20.000 kr. for samme stykke arbejde som en anden bedemand kan udføre for 13.000 kr.

Udgifter til blomster, dødsannonce, gravsten og gravsted kommer udover bedemanden, så den totale pris for en komplet begravelse ender typisk et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. For at du får mest ud af dine penge og får det bedst mulige samarbejde omkring begravelsen, anbefaler vi dig at ringe til en af vores dygtige rådgivere til en snak om dine behov – ganske gratis og uforpligtende naturligvis.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Assens

Vi forstår at det kan virke som en svær og tidskrævende opgave at skulle vælge bedemand – dette gøres ikke lettere af at de fleste pårørende ikke har stået i en sådan situation før. Mange ender med blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd, da det virker som det nemmeste – dog kan dette føre til at man uvidende vælger en bedemand med et dårligt ry i branchen.

Hvilken bedemand, der er mest optimal for dig kommer naturligvis an på dine unikke ønsker for begravelsen samt hvad du er villig til at betale. I denne forbindelse skal du være opmærksom på at bedemænd udenfor Assens kan kontaktes med fordel – disse kan både være billigere og bedre til at opfylde dine behov.

Står man overfor adskillige valgmuligheder, der er svære at vurdere, kan det virke umuligt at finde frem til den rette – her er Begravelsesguiden klar til at rådgive dig. Med mere end 5.000 pårørende har vi vurderet bedemænd i hele landet indenfor service, pris og kompetencer, så vi kan hjælpe dig med at finde den rette bedemand.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Assens - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening