Undgå at betale for meget hos bedemanden i Assendløse

Som du formentlig hurtigt vil læse dig frem til her på siden, viser vores erfaringer os, at der kan være ganske stor forskel på bedemænds priser – en prisforskel på helt op til 7000 kr. faktisk. Selv i Assendløse kan én bedemand forlange 20.000 kr., mens en anden kan gøre samme arbejde for 13.000 kr. Derfor er det naturligvis vigtigt, at du er godt orienteret inden du beslutter dig for en bedemand.

Udover udgifterne til selve bedemanden skal du medregne ekstra udgifter til blomster, gravsted, gravsten og dødsannonce. Dette betyder, at totalprisen for en komplet begravelse kan ende et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig at kontakte en af vores rådgivere til en gratis og uforpligtende snak om dine ønsker for begravelsen, inden du ringer til en lokal bedemand.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvilken bedemand i Assendløse og omegn skal du vælge?

At skulle planlægge afsked med afdøde kan føles som en uoverskuelig opgave, da der er mange ting at tage stilling til. Hvilken bedemand du skal vælge kommer naturligvis an på dine særlige ønsker samt din økonomiske situation, så begravelsen bliver inden for dine rammer.

Da mange pårørende ikke har den store erfaring med at vælge bedemænd, risikerer de at vælge en, der ikke lever op til deres forventninger, hvilket desværre oftest først opdages, når det er for sent. Vi anbefaler dig derfor også at undersøge bedemænd udenfor Assendløse, da dette kan medføre en række både økonomiske og samarbejdsmæssige fordele for dig.

Det kan være vanskeligt at bedømme bedemændenes kvalitet og kompetencer, så derfor har Begravelsesguiden sammen med over 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi kan finde en kompetent bedemand i Assendløse og omegn til dig.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Assendløse - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening