Blad Begravelsesguiden.dk

Undgå at betale for meget hos bedemanden i Asnæs

Som pårørende er det vigtigt, at du er opmærksom på bedemændenes priser, der kan være ganske forskellige - begravelsen kan nemlig hurtigt blive unødigt dyr, hvis du blot vælger den første og bedste bedemand i Asnæs. Begravelsesguidens erfaringer viser, at der mellem to lokale bedemænd kan være en prisforskel på helt op til 7.000 kr. – du kan derfor sagtens komme ud for, at én bedemand vil have 13.000 kr. for en begravelse, mens en anden vil kræve 20.000 kr. for præcis samme arbejde.

Udover prisen på selve bedemanden opstår der i forbindelse med en komplet begravelse typisk en række ekstra udgifter – eksempelvis ved køb af blomster, gravsted, gravsten, indrykning af dødsannonce med videre, hvorfor den endelige pris ofte ender mellem 30.000 og 50.000 kr. Ønsker du rådgivning ved valget af bedemand i Asnæs, sidder vores kompetente rådgivere klar til at hjælpe dig.

Din bedemand i Asnæs

Din bedemand skal naturligvis kunne opfylde dine særlige ønsker for begravelsen indenfor det beløb du har til rådighed i denne forbindelse. Samtidig er den helt rigtige bedemand af stor betydning, da der er mange ting at tage stilling til i forbindelse med en begravelse.

Når man som pårørende ikke har erfaring med at vælge bedemand, kan det virke fristende blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd og ringe til den billigste. Dog må det anbefales også at undersøge bedemænd udenfor Asnæs, da de lokale ikke nødvendigvis er de bedste for lige netop dig. Samtidig kan bedemændene udenbys også vise sig at være både billigere og behageligere for dig at samarbejde med.

Står man overfor adskillige bedemænds tilbud kan det som pårørende være svært at vurdere, hvilken man er godt tjent med – derfor har Begravelsesguiden med over 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd indenfor kompetencer, pris og service, så vi kan sætte dig i forbindelse med den rette bedemand i Asnæs og omegn til dine behov og ønsker.

  Fire gode råd

  Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

  Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

  Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

  Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

Find din by
Bedemand Asnæs - Niels Kristian

Ring til os og få
anbefalet en bedemand

71 71 11 00


Vi åbner kl. 8.00

Truspilot

Fremragende

Trustpilot logo

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening