Undgå at betale for meget hos bedemanden i Asaa

Du skal samtidig være opmærksom på, at prisen på en bedemand kan variere med helt op til 7000 kr. – det vil altså sige, at du hos én bedemand kan blive opkrævet for 20.000 kr., mens en anden kun vil have 13.000 kr. Dette gør sig også gældende på lokalt plan, hvorfor vi anbefaler dig at orientere dig godt inden du træffer et valg.

Oveni dette skal du forvente ekstra udgifter til eksempelvis indkøb af blomster, gravsten, gravsted, dødsannonce med videre, hvilket betyder at en komplet begravelse hurtigt kan ende i et beløb mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi opfordrer dig derfor til at ringe til en af vores dygtige rådgivere til en gratis og uforpligtende snak om, hvilke behov du har i forbindelse med valget af bedemand i Asaa og omegn.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvilken bedemand i Asaa er den rigtige for dig?

De pårørendes økonomiske situation, særlige ønsker samt ønsket om kvalitet for pengene, er af stor betydning for valget af bedemand. En begravelse kan være en følsom og uoverskuelig begivenhed at planlægge, hvilket blot understreger vigtigheden af den rette bedemand.

Ved udelukkende at basere valget af bedemand på baggrund af prisen, typisk grundet manglende erfaring på området, kan man ende med et skuffende samarbejde, der ikke kan gøres om.

Du skal imidlertid være opmærksom på, at det kan være en fordel for dig at undersøge bedemænd udenfor Asaa, da disse kan være både billigere og bedre til at opfylde dine krav til begravelsen.

Det kan dog være en mere eller mindre vanskelig og tidskrævende opgave at holde styr på flere forskellige bedemænd og vurdere hvem, der kan levere den bedste service – derfor tilbyder Begravelsesguiden dig gratis rådgivning, sådan at du ender med den bedemand, der passer bedst til din situation.

Service, kompetencer og pris er væsentlige aspekter af samarbejdet med bedemanden, hvorfor vi sammen med over 5.000 pårørende, har vi vurderet landets bedemænd indenfor disse kriterier, så opgaven bliver lettere for dig.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Asaa - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening