Undgå at betale for meget hos bedemanden i Arrild

Med en prisforskel på helt op til 7000 kr., kan det være meget forskelligt hvad diverse bedemænd tager for deres arbejde. Hvad den ene opkræver 20.000 kr. for, kan den anden måske tilbyde dig til 13.000 kr. – du skal derfor være godt orienteret inden du vælger bedemand i Arrild.

Ønsker du at arrangere en komplet begravelse, opstår der typisk en række ekstra udgifter til eksempelvis indkøb af blomster, gravsten, gravsted, indrykning af dødsannonce med videre, hvorfor den endelige pris ofte ender i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Vores dygtige rådgivere sidder naturligvis klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål i denne forbindelse.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Arrild

Det er naturligvis vigtigt, at du vælger en bedemand du føler dig godt tilpas med og som er i stand til at opfylde dine særlige ønsker for begravelsen indenfor det beløb du har til rådighed til begravelsen. Det må derfor frarådes blot at vælge den billigste bedemand i Arrild, da vedkommende ikke nødvendigvis er den optimale i lige netop din situation, hvilket normalt først opdages, når skaden er sket.

Det kan være en fordel at undersøge bedemænd udenfor Arrild, da disse kan vise sig at være både bedre og billigere for dig at samarbejde med i sidste ende. Dog kan det være vanskeligt som pårørende at vurdere adskillige bedemænd og vælge den rette – især når man ikke har stået i situationen før.

Derfor er Begravelsesguiden klar til at rådgive dig – med mere end 5.000 pårørende har vi vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi kan anbefale dig en pålidelig bedemand med høj kvalitet til en fair pris.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Arrild - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening