Undgå at betale for meget hos bedemanden i Arnum

Med en prisforskel på helt op til 7.000 kr., kan det være ganske forskelligt hvad diverse bedemænd tager for deres arbejde. Hvad den ene forlanger 20.000 kr. for, kan den anden måske tilbyde dig til 13.000 kr. – du skal derfor være meget opmærksom, når du vælger bedemand i Arnum.

Ønsker du en komplet begravelse, opstår der almindeligvis nogle ekstra udgifter til eksempelvis indkøb af blomster, gravsten, gravsted, indrykning af dødsannonce med videre, hvorfor den endelige pris ofte ender et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. Vores dygtige rådgivere sidder naturligvis klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål ved valget af bedemand.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Arnum

Det er naturligvis vigtigt, at du finder en bedemand du føler dig godt tilpas med og som er i stand til at opfylde dine specielle ønsker for begravelsen indenfor det beløb du har til rådighed i denne forbindelse. Det kan derfor ikke anbefales blot at vælge den billigste bedemand i Arnum, da vedkommende ikke nødvendigvis er den rigtige til lige netop din situation, hvilket normalt først opdages, når det er for sent.

Det kan imidlertid være en fordel at lede efter bedemænd udenfor Arnum, da disse kan være både bedre og billigere for dig at samarbejde med. Dog kan det være vanskeligt som pårørende at vurdere mange forskellige bedemænd og vælge den rette – dette særligt når man ikke har meget erfaring på området.

Derfor er Begravelsesguiden klar til at rådgive dig – med mere end 5.000 pårørende har vi vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi kan anbefale dig den optimale til dine behov og ønsker.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Arnum - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening