Undgå at betale for meget hos bedemanden i Arnborg

Med prisforskelle på helt op til 7000 kr., kan det være temmelig forskelligt hvad diverse bedemænd tager for deres ydelser. Hvad den ene forlanger 20.000 kr. for, kan den anden måske tilbyde dig til 13.000 kr. – du skal derfor være ganske opmærksom, når du vælger bedemand i Arnborg.

Såfremt du ønsker en komplet begravelse, opstår der ofte nogle ekstra udgifter til indkøb af blomster, gravsten, gravsted, indrykning af dødsannonce med videre, hvorfor den endelige pris ofte ender mellem 30.000 og 50.000 kr. Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål ved valget af bedemand.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Arnborg

Det er vigtigt, at du finder en bedemand du føler dig godt tilpas med og som kan opfylde dine unikke ønsker bedst muligt indenfor det beløb du har til rådighed. Derfor kan det ikke anbefales blot at vælge den billigste bedemand i Arnborg, da vedkommende ikke nødvendigvis er den bedste i lige netop din situation.

Det kan derimod være en fordel at undersøge bedemænd udenfor Arnborg, da disse kan være både bedre og billigere for dig. Dog kan det være svært som pårørende at vurdere flere forskellige bedemænd og skulle vælge den bedste – særligt når man ikke har meget erfaring på området.

Derfor er Begravelsesguiden til din rådighed – med mere end 5.000 pårørende har vi vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi kan anbefale dig kompetent bedemand.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Arnborg - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening