Undgå at betale for meget hos bedemanden i Anholt

Som pårørende er det vigtigt, at du er opmærksom på bedemændenes varierende priser, så begravelsen ikke bliver unødigt dyr. Vores erfaringer viser nemlig, at der mellem to bedemænd kan være en prisforskel på helt op til 7000 kr. – du kan dermed sagtens opleve, at én bedemand vil have 13.000 kr., mens en anden vil forlange 20.000 kr.

Udover betalingen til selve bedemanden opstår der typisk ekstra udgifter i forbindelse med køb af blomster, gravsted, gravsten, indrykning af dødsannonce med videre, hvilket betyder at den endelige pris ofte ender et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. Ønsker du rådgivning ved valget af bedemand på Anholt sidder vores dygtige rådgivere klar til at besvare dine spørgsmål.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand på Anholt

Når man som pårørende ikke har megen erfaring med at vælge bedemand, kan det virke nemt blot at indsamle priserne på de lokale og vælge den billigste. Dog kan det være en god idé også at undersøge bedemændene udenfor Anholt, da de lokale ikke nødvendigvis er de bedste i lige netop din situation.

Din bedemand skal kunne opfylde dine særlige ønsker for begravelsen indenfor det beløb du har til rådighed, naturligvis. Samtidig er den rette bedemand vigtig, da der er mange ting at tage stilling til ved en begravelse.

Står man overfor adskillige bedemænd og deres tilbud kan det som pårørende være svært at vurdere, hvilken man er bedst tjent med – derfor har Begravelsesguiden med mere end 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd indenfor kompetencer, pris og service, så vi kan sætte dig i forbindelse med dygtig bedemand på Anholt og omegn.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Anholt - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening