Undgå at betale for meget hos bedemanden i Almind

Der kan være temmelig stor forskel i priserne på diverse bedemænd – Begravelsesguidens erfaringer viser, at der selv på lokalt plan kan være en prisforskel på helt op til 7000 kr. Det vil med andre ord sige, at det ikke er ligegyldigt om du går ind til den første bedemand på gaden, der opkræver 20.000 kr., når bedemand lige rundt om hjørnet måske kun forlanger 13.000 kr. for samme ydelser.

I forlængelse af prisen til bedemanden, skal du regne med ekstra udgifter til eksempelvis indkøb af blomster, gravsten, gravsted, indrykning af dødsannonce med videre, hvilket betyder at en komplet begravelse hurtigt kan komme til at koste et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig at ringe til en af vores dygtige rådgivere til en gratis og uforpligtende snak, inden du kontakter en bedemand i Almind.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Dygtig bedemand til en fair pris?

Det kan være vanskeligt at arrangere en begravelse – særligt når man ikke har erfaring på området, hvilket de færreste pårørende har. Din økonomiske situation og dine specielle ønsker for begravelsen er naturligvis vigtige i forbindelse med planlægningen af begravelsen.

Det kan ikke anbefales blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd i Almind og vælge den billigste - dette kan føre til et utilfredsstillende samarbejde, der ikke kan gøres om, da ikke alle bedemænd er lige kompetente. Det kan imidlertid være en god idé at undersøge bedemænd udenbys, da det vigtigste naturligvis er at finde den bedemand, der bedst kan opfylde lige netop dine ønsker.

De mange valgmuligheder kan dog gøre det endnu mere uoverskueligt at beslutte sig og derfor tilbyder Begravelsesguiden dig gratis rådgivning, når du har brug for det. Vi har med mere end 5.000 pårørende bedømt landets bedemænd ud fra kriterier som service, kompetencer og pris, for at sikre dig det mest optimale samarbejde med den helt rigtige bedemand.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Almind - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening