Undgå at betale for meget hos bedemanden i Allinge

Bedemænd kan tage vidt forskellige priser for deres arbejde, hvilket du vil kunne se her på siden. Hvad den ene bedemand i Allinge kræver 20.000 kr. for, kan den anden tilbyde til 13.000 kr. – det er ikke uset med en prisforskel på helt op til 7000 kr. Det er dermed nødvendigt at være sat lidt ind i sagen, så man ikke betaler mere end højst nødvendigt.

Indkøb af blomster, gravsten, gravsted, indrykning af dødsannonce med videre, hører normalt ikke med i prisen til bedemanden – disse udgifter lægges dermed oveni. Du skal derfor ikke blive overrasket hvis en komplet begravelse ender med at koste mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig i denne forbindelse at tage kontakt til en af vores dygtige rådgivere, der kan guide dig på rette vej.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Allinge

Hvilken bedemand der er mest optimal i din situation, kommer an på hvem der kan opfylde dine unikke ønsker for begravelsen indenfor det beløb du har sat af i denne forbindelse. Det kan dog som pårørende være svært at vurdere diverse bedemænds forskellige tilbud.

Da mange pårørende ikke har prøvet at vælge bedemand før, ender de ofte med at sammenligne priserne på de lokale bedemænd og vælge den billigste. Dette må dog frarådes, da man uvidende kan risikere at vælge en mindre kompetent bedemand, der ikke kan leve op til forventningerne.

De færreste er klar over at det er muligt også at undersøge bedemænd udenfor Allinge – dette kan være ganske fordelagtigt, da disse kan være både bedre og billigere for dig. Det kan dog føles som en vanskelig opgave at skulle beslutte sig, hvorfor Begravelsesguiden er klar til at rådgive dig i netop din situation.

Med over 5.000 pårørende har vi vurderet landets bedemænd indenfor service, pris og kompetencer, så vi kan hjælpe dig med at finde den helt rette bedemand.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Allinge - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening