Undgå at betale for meget hos bedemanden i Allese

Det er ikke usansynligt, at én bedemand i Allese kan tilbyde dig en pris på 13.000 kr., mens en anden sagtens kan finde på at opkræve dig for 20.000 kr. – dette selvom de ligger side om side og udfører nøjagtigt samme arbejde. Med en prisforskel på helt op til 7000 kr. skal du altså være godt orienteret, så begravelsen ikke bliver unødigt dyr.

Ved en komplet begravelse skal du være opmærksom på de ekstra udgifter, der oftest opstår – dette være sig til indkøb blomster, indrykning af dødsannonce, gravsten, gravsted med videre. Det vil typisk sige, at prisen vil ende i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi opfordrer dig i denne forbindelse til at ringe til en af vores kompetente rådgivere til en gratis og uforpligtende snak om dine behov inden du kontakter en bedemand.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvilken bedemand i Allese skal du vælge?

En begravelse er ofte en kompliceret begivenhed at arrangere, da der er mange ting at tage stilling til, når man vil sikre den bedst mulige afsked med afdøde. Som pårørende uden erfaring på området, kan det virke som en mere eller mindre umulig opgave at vurdere bedemændenes kompetencer.

Det kan derfor virke fristende blot at se på hvilken bedemand i Allerslev, der er billigst og vælge den pågældende, men dette må frarådes, da man kan risikere at vælge en mindre kompetent bedemand, der ikke lever op til forventningerne.

Du kan med fordel undersøge bedemænd udenfor Allese, da det vigtigste naturligvis er, at få opfyldt dine specielle ønsker for begravelsen indenfor rammerne af din økonomiske situation.

Det kan virke som en svær opgave at skulle vælge bedemand og derfor er vi altid klar til at hjælpe dig – sammen med over 5.000 pårørende har vi vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, hvorfor vi føler os klar til at hjælpe dig med at finde denritgige bedemand til netop dine ønsker. 

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Allese - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening