Blad Begravelsesguiden.dk

Undgå at betale for meget hos bedemanden i Allerslev

Du kan komme ud for, at én bedemand i Allerslev kan tilbyde dig en pris på 13.000 kr., mens en anden sagtens kan finde på at opkræve dig for 20.000 kr. – dette til trods for at de ligger side om side og udfører samme arbejde. Med en prisforskel på helt op til 7000 kr. skal du altså være opmærksom inden, så begravelsen ikke bliver unødigt dyr.

I forbindelse med en komplet begravelse, skal du være opmærksom på de yderligere udgifter, der oftest opstår – dette være sig til blomster, indrykning af dødsannonce, gravsten, gravsted med videre. Det vil typisk sige, at prisen vil ende et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi opfordrer dig til at ringe til en af vores dygtige rådgivere til en gratis og uforpligtende snak inden du kontakter en bedemand.

Hvilken bedemand i Allerslev skal du vælge?

En begravelse er ofte en kompliceret begivenhed at planlægge, da der er mange ting at tage stilling til, når man vil sikre den bedst mulige afsked med afdøde. Som pårørende uden stor erfaring på området, kan det virke som en mere eller mindre umulig og tidskrævende opgave at vurdere bedemændenes kompetencer.

Det kan derfor være fristende blot at se på hvilken bedemand i Allerslev, der er billigst og vælge den pågældende, men det kan desværre føre til en skuffende oplevelse, hvis ikke bedemanden lever op til forventningerne og man ender med en utilfredsstillende oplevelse.

Du kan med fordel lede efter bedemænd udenfor Allerslev, da det vigtigste naturligvis er, at få opfyldt dine særlige ønsker indenfor rammerne af din økonomiske situation.

Det kan virke som en svær opgave at skulle vælge bedemand og derfor er vi altid klar til at hjælpe dig – sammen med over 5.000 pårørende har vi vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, hvorfor vi føler os klar til at hjælpe dig med at finde den rigtige bedemand.

  Fire gode råd

  Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

  Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

  Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

  Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

Find din by
Bedemand Allerslev - Niels Kristian

Ring til os og få
anbefalet en bedemand

71 71 11 00


Vi åbner kl. 8.00

Truspilot

Fremragende

Trustpilot logo

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening