Undgå at betale for meget hos bedemanden i Allerød

Prisen på de forskellige ydelser, som bedemænd tilbyder, kan ofte variere med over 7.000 kr. En begravelse, der koster 20.000 kr. hos en bedemand i Allerød, kan nemt koste 13.000 kr. i en nærtliggende by.

Vi anbefaler dig derfor at undersøge mulighederne på denne side nøje, før du vælger bedemand. Herudover skal du også huske at være opmærksom på omkostninger til fx blomster, begravelsesgilde og stenhugger. Disse skal oftest lægges oven i prisen på en bedemand, og en begravelse kan derfor nemt få en samlet pris på 30.000 til 50.000 kr. Vi anbefaler dig derfor at ringe gratis til begravelsesguiden for at få et godt råd med på vejen, før du henvender dig til en bedemand.   

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvordan vælger du bedemand?

For pårørende er det ofte vanskeligt at vælge den rigtige bedemand. Vurderingen vil altid afhænge af den enkeltes behov. Det kan fx være de efterladtes økonomiske situation, særlige ønsker eller et godt førstehåndsindtryk af bedemanden.  

De fleste pårørende har lille erfaring med at vælge bedemand, og derfor vælger de alene ved at se på prisen. Desværre er ikke alle bedemænd lige dygtige, hvilket man risikerer at opdage for sent – en dårlig oplevelse som ikke kan gøres om.

Ofte kan det være en god idé ikke kun at lede efter en bedemand i Allerød, men også at undersøge muligheden for at benytte en bedemand fra en naboby. Disse kan være både billigere og bedre. I en svær situation, kan en sådan opgave imidlertid virke uoverkommelig og unødig tidskrævende.

Derfor tilbyder begravelsesguiden gratis rådgivning, så du med vores hjælp forhåbentligt kan finde den rette bedemand. Vi har sammen med over 5.000 pårørende vurderet bedemænd i hele Danmark på pris, venlighed og kompetencer. Vi har rådgivere klar i telefonen, som vil hjælpe dig med at finde den bedemand, der bedst opfylder dine behov.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Allerød - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening