Undgå at betale for meget hos bedemanden i Allerød og omegn

Selv i Allerød eller i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Vi anbefaler dig derfor at undersøge mulighederne på denne side nøje, før du vælger bedemand. Herudover skal du også huske at være opmærksom på omkostninger til fx blomster, begravelsesgilde og stenhugger. Disse skal oftest lægges oven i prisen på en bedemand, og en begravelse kan derfor nemt få en samlet pris på 30.000 til 50.000 kr. Vi anbefaler dig derfor at ringe gratis til begravelsesguiden for at få et godt råd med på vejen, før du henvender dig til en bedemand.   

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Allerød og omegn på 71 71 11 00.

Hvordan vælger du bedemand?

For pårørende er det ofte vanskeligt at vælge den rigtige bedemand. Vurderingen vil altid afhænge af den enkeltes behov. Det kan fx være de efterladtes økonomiske situation, særlige ønsker eller et godt førstehåndsindtryk af bedemanden.  

De fleste pårørende har lille erfaring med at vælge bedemand, og derfor vælger de alene ved at se på prisen. Det kan dog være svært at gøre sig klog på priserne på hjemmesiderne hos de forskellige bedemænd, hvilket man risikerer at opdage for sent – en dårlig oplevelse som ikke kan gøres om.

Det kan det være en god idé ikke kun at lede efter en bedemand i Allerød, men også at undersøge muligheden for at benytte en bedemand fra en naboby. Disse kan være både billigere og bedre. I en svær situation, kan en sådan opgave imidlertid virke uoverkommelig og unødig tidskrævende.

Derfor tilbyder Begravelsesguiden gratis rådgivning, så du med vores hjælp forhåbentligt kan finde den rette bedemand. 

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Allerød - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening