Undgå at betale for meget hos bedemanden i Aggersund

Vores erfaringer viser, at bedemænd kan have prisforskelle på helt op til 7000 kr. Derfor kan du sagtens komme ud for at skulle betale 20.000 kr. for en begravelse hos den ene bedemand, mens du hos den anden kun skal af med 13.000 kr. Det er derfor vigtigt at være godt informeret inden du beslutter dig for en bedemand i Aggersund.

Ved en komplet begravelse er bedemanden ikke den eneste udgift – typisk skal der købes blomster, gravsted, gravsten, indrykkes dødsannonce og så videre, hvorfor den totale pris ofte ender i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Du er naturligvis altid velkommen til at ringe til en af vores kompetente rådgivere, der kan hjælpe dig i lige netop din situation.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Aggersund

Der kan være stor forskel på bedemænd og deres kompetencer - det må derfor frarådes blot at indsamle og sammenligne priserne på de lokale bedemænd og vælge den billigste. Man kan desværre være uheldig at vælge en bedemand med et dårligt ry i branchen, der ikke lever op til forventningerne, hvilket typisk først opdages, når skaden er sket.

Vi anbefaler dig derimod at undersøge bedemænd udenfor Aggersund, da disse kan være både bedre, billigere og behageligere for dig at samarbejde med.

Hvilken bedemand, der er bedst for dig, påvirkes blandt andet af dine specifikke ønsker for begravelsen samt din økonomiske situation. En begravelse er en kompleks størrelse, da der er adskillige ting at tage stilling til, så den helt rigtige bedemand er af stor betydning.

De færreste pårørende har erfaring med at vælge bedemand, men Begravelsesguiden har med mere end 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi kan rådgive dig bedst muligt.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Aggersund - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening