Undgå at betale for meget hos bedemanden i Agerbæk

Selv i samme by kan man møde prisforskelle på helt op til 7000 kr. – det vil dermed sige, at hvad du skal betale 20.000 kr. for hos den ene bedemand i Agerbæk, skal du betale 13.000 kr. for hos en anden længere nede ad gaden. Det er derfor vigtigt at du er godt informeret inden du beslutter dig.

Du skal samtidig huske på, at bedemanden ikke er den eneste udgift i forbindelse med en komplet begravelse – typisk skal der købes blomster, gravsten, gravsted, indrykkes dødsannonce med videre, hvorfor det endelige beløb hurtigt ender i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Vores rådgivere sidder klar med gratis hjælp og vejledning, når du skal vælge bedemand – ganske gratis og uforpligtende naturligvis.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Agerbæk

Som pårørende kan det virke uoverskueligt at sammenligne adskillige bedemænd og vurdere hvilken, der er bedst for netop dig– derfor ender mange pårørende med blot at vælge den billigste lokale bedemand, men dette kan dog ikke anbefales. Man kan være uheldig at vælge en bedemand, der ikke lever op til forventningerne, hvilket først opdages, når skaden er sket.

Vi opfordrer dig derimod til at være opmærksom på bedemænd udenfor Agerbæk, da disse kan være bedre til at opfylde dine behov og oven i købet vise sig at være billigere og behageligere.

Det er de færreste pårørende, der har erfaring med at vælge bedemand, men dine specielle ønsker for begravelsen og din økonomiske situation påvirker naturligvis valget. Den rette bedemand er af stor betydning, da der er mange ting at tage stilling til i forbindelse med en begravelse.

Du kan derfor altid søge gratis råd og vejledning hos Begravelsesguiden, der med mere end 5.000 pårørende har vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Agerbæk - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening