Undgå at betale for meget hos bedemanden i Abild

Selv i samme by kan man møde prisforskelle på helt op til 7000 kr. – det vil med andre ord sige, at hvad du skal betale 13.000 kr. for hos den ene bedemand i Abild, skal du betale 20.000 kr. for hos en anden. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret inden man beslutter sig.

Samtidig skal du være opmærksom på, at bedemanden ikke er den eneste udgift ved en komplet begravelse – der skal typisk købes blomster, gravsten, gravsted, indrykkes dødsannonce med videre, hvorfor det endelige beløb hurtigt kan ende mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi er klar med gratis rådgivning, når du skal vælge bedemand, så lad vores dygtige rådgivere hjælpe dig.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Abild

Som pårørende kan det være rigtig svært at sammenligne flere forskellige bedemænd og vurdere hvilken, der er bedst – derfor ender mange med blot at vælge den billigste, men dette kan dog ikke anbefales. Man kan være uheldig at vælge en bedemand, der ikke lever op til forventningerne og et sådan samarbejde kan ikke gøres om.

Vi opfordrer dig derimod til at lede efter bedemænd udenfor Abild, da disse kan være bedre til at opfylde dine behov og oven i købet vise sig at være billigere.

De færreste pårørende har den store erfaring med at vælge bedemand, men dine særlige ønsker og økonomiske situation påvirker naturligvis valget. Den rette bedemand har stor betydning, da der i forbindelse med en begravelse er mange ting at tage stilling til.

Du kan derfor altid søge råd og vejledning hos Begravelsesguiden, der med mere end 5.000 pårørende har vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Abild - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening