Undgå at betale for meget hos bedemanden i Aakirkeby

Mange pårørende ved ikke, at prisforskellen på to bedemænd kan variere med helt op til 7000 kr. – dette til trods for, at de ligger i side om side på samme gade. Det betyder med andre ord, at én bedemand kan koste 13.000 kr., mens en anden kan kræve 20.000 kr. for helt samme arbejde. Du skal derfor være godt orienteret inden du træffer en beslutning, der kan blive dyrere end højst nødvendigt.

Ved en komplet begravelse, må du ikke glemme de udgifter, der opstår udover selve bedemanden – dette være sig til indkøb blomster, gravsten, gravsted, indrykning af dødsannonce med videre. Med disse ekstra udgifter kan det endelige beløb hurtig ende mellem 30.000 og 50.000 kr. For at du får mest ud af dine penge og til og med en god service, anbefaler vi dig at ringe til en af vores dygtige rådgivere, der kan hjælpe dig med at finde den rigtige bedemand i Aakirkeby til dine behov.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvilken bedemand i Aakirkeby skal du vælge?

En begravelse er en kompleks størrelse, da der er mange ting at tage stilling til – kombineret med mange pårørendes ofte manglende erfaring med hensyn til valg af bedemand, bliver det ofte til en endnu vanskeligere opgave.

Dine unikke ønsker er naturligvis af stor betydning, men også din økonomiske situation spiller ind, når du skal vælge en bedemand – du skal i denne forbindelse være opmærksom på, at det kan være fordelagtigt for dig at undersøge bedemænd udenfor Aakirkeby. Disse kan nemlig være både bedre og billigere for dig.

For at gøre valget lettere for dig, har vi sammen med over 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris og vi er klar med gratis rådgivning, når du skal vælge en bedemand i Aakirkeby og omegn.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Aakirkeby - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening