Undgå at betale for meget hos bedemanden i Aabenraa

Hvis du ikke sammenligner priserne på forskellige bedemænd, kan du komme til at betale helt op mod 7.000 kr. i overpris. Da en begravelse i forvejen er en kostelig affære med blomster, gravsted, gravsten og dødsannonce udover bedemandens ydelser, kan det gøre en betydelig forskel at undersøge den billigste bedemand i Aabenraa.

Du bør desuden være opmærksom på, at det kan betale sig at benytte sig af en udenbys bedemand. De er ofte både et bedre og billigere alternativ til din lokale bedemand. Hvis du ikke kender priserne på bedemændene i dit nærområde, kan du ringe til os få hjælp til at finde den helt rigtige bedemand til din økonomiske situation.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvilken bedemand er bedst for dig i Aabenraa?

For at vælge den bedste bedemand i Aabenraa, skal mange forskellige faktorer vurderes. Unikke ønsker og din økonomiske situation er vigtige at forholde sig til, så du ikke pludselig står med en bedemand, som du ikke er tilfreds med. Når det sker, opdages det desuden som regel for sent i forløbet til at finde en ny.

Fordi de fleste pårørende har begrænset erfaring med bedemænd, kan det være svært at vurdere, hvilken bedemand, der yder den bedste service. Derfor har vi sammen med mere end 5.000 pårørende vurderet bedemænd i hele landet - du kan læse mere her på hjemmesiden.

Selv med alle de relevante informationer, kan det være en noget nær umulig opgave at vide hvilken bedemand, der passer til lige netop din situation. Du kan derfor tage en helt uforpligtende snak med en af vores rådgivere, så du kan undgå at betale tårnhøje udgifter for en begravelse, der ikke lever op til dine ønsker.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Aabenraa - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening