Blad Begravelsesguiden.dk

Bedemænd i Møgeltønder:
Så meget svinger prisen

Du vil nok hurtigt opdage, at der er temmelig stor forskel på diverse bedemænds priser – du kan sagtens opleve, at én bedemand vil tilbyde dig en pris på 13.000 kr., mens en anden forlanger mindst 20.000 kr. for samme arbejde. Vores erfaringer viser, at disse prisforskelle forekommer selv i samme by, hvorfor du skal orientere dig godt inden du vælger en bedemand i Møgeltønder.

Udgifterne til bedemanden er én ting, men ved en komplet begravelse opstår der oftest yderligere udgifter. Typisk skal der købes blomster, gravsten, gravsted, indrykkes dødsannonce og så videre, hvilket betyder, at den endelige pris ofte ender i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi opfordrer dig i denne forbindelse til at ringe til en af vores dygtige rådgivere, der kan hjælpe dig med at finde den rette bedemand.

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Møgeltønder

Der er mange ting at tage stilling til i forbindelse med en begravelse, hvilket gør at det kan virke som en kompleks opgave. Valget af bedemand påvirkes naturligvis af dine specifikke ønsker og det beløb du har til rådighed – derfor er den helt rette bedemand ganske vigtig.

Grundet manglende erfaring med at vælge bedemand, ender de fleste pårørende med blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd og vælge den billigste. Dette kan dog være en dårlig idé, da ikke alle bedemænd er lige kompetente – man kan desværre uvidende komme til at vælge en bedemand med et blakket ry, der ikke lever op til forventningerne.

Det må derfor anbefales at lede efter bedemænd udenfor Møgeltønder, da det vigtigste naturligvis er, at få dine ønsker for begravelsen opfyldt. Bedemændene udenbys kan samtidig vise sig at være både billigere og bedre for dig.

Vi forstår udmærket at det kan føles som en vanskelig opgave at skulle vurdere og sammenligne adskillige bedemænd, så vi er altid klar til at rådgive dig. Vi har med mere end 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd inden for pris, kompetencer og service, så vi kan sætte dig i forbindelse med den bedste mulige i din situation.

Vurderinger på bedemænd i Møgeltønder

Vi udvælger altid den bedemand, som er bedst i forhold til den situation du er i. Når vi tester bedemændene, rangeres de på pris og kvalitet, så du altid får anbefalet en bedemand i Møgeltønder-området, som leverer top service.

  Fire gode råd

  Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

  Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

  Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

  Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

Find din by
Niels

Ring til os og få
anbefalet en bedemand

71 71 11 00


Vi åbner kl. 8.00

Truspilot

Fremragende

Trustpilot logo

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening