Blad Begravelsesguiden.dk

Bedemænd i Grønnemose:
Så meget svinger prisen

Bedemænd kan have meget forskellige priser – hvad den ene kræver 20.000 kr. for, kan en anden måske tilbyde dig til 13.000 kr. og dette for nøjagtig samme arbejde. Med en prisforskel på helt op til 7000 kr. er det vigtigt, at du er godt orienteret, så begravelsen ikke bliver unødigt dyr.

Indkøb af blomster, gravsted, gravsten, indrykning af dødsannonce med videre, er udgifter, der kommer udover bedemanden. Du kan derfor forvente, at begravelsen ender i en totalpris mellem 30.000 og 50.000 kr. Vores rådgivere er klar til at besvare dine spørgsmål omkring valget af bedemand i Grønnemose og omegn – ganske gratis og uforpligtende naturligvis.

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Grønnemose

De fleste pårørende har ikke erfaring med at arrangere en begravelse og det kan være en svær opgave i sig selv, da der er adskillige ting at tage stilling til. Din økonomiske situation og konkrete ønsker for begravelsen, er naturligvis vigtige at have med i overvejelserne.

Det må dog frårådes blot at sammenligne priserne på bedemænd i Grønnemose og vælge den billigste, da dette kan føre til en skuffende oplevelse, der ikke kan gøres om. Derimod kan det anbefales at lede efter bedemænd udenbys, da det vigtigste selvfølgelig er at finde den bedemand, der kan opfylde dine behov bedst muligt.

Jo flere valgmuligheder der er, jo mere uoverskueligt kan det dog virke at beslutte sig, hvorfor Begravelsesguiden tilbyder dig gratis rådgivning. Med over 5.000 pårørende har vi bedømt bedemænd over hele landet ud fra kriterier som service, kompetencer og pris, for at sikre dig det mest optimale samarbejde med den bedst mulige.

Vurderinger på bedemænd i Grønnemose

Vi udvælger altid den bedemand, som er bedst i forhold til den situation du er i. Når vi tester bedemændene, rangeres de på pris og kvalitet, så du altid får anbefalet en bedemand i Grønnemose-området, som leverer top service.

  Fire gode råd

  Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

  Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

  Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

  Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00
Find din by
Niels

Ring til os og få
anbefalet en bedemand

71 71 11 00

Vi har åben

Truspilot

Fremragende

Trustpilot logo

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening