Spar tid og penge med SmartGuiden!

Vi vurderer og bedømmer bedemænd i Godthåb for dig.
Ring og hør hvem vi anbefaler.

Begravelsesguiden undersøger én gang om ugen landets bedemænd indenfor priser og kvalitet for, at du bliver sikret den bedst mulige i Godthåb. Her på siden kan du læse gode råd om hvad du kan gøre for at finde den optimale bedemand og hvad du skal være særligt opmærksom på i forbindelse med en begravelse. Ønsker du yderligere information er du velkommen til at ringe til os på 71 71 11 00.

Hvordan finder man en bedemand der tager en rimelig pris?

Begravelsesguiden.dk Fair Pris

Det er ingen hemmelighed, at bedemænd kan have vidt forskellige priser, men at der kan være en prisforskel på helt op til 7000 kr., er det dog de færreste, der er klar over. Du kan nemt komme ud for, at én bedemand i Godthåb tager 13.000 kr. for en begravelse, mens en anden kan forlange 20.000 kr. for at udføre samme arbejde. Det er altså vigtigt at være godt sat ind i sagen inden du vælger en bedemand, der kan blive unødigt dyr.

Du skal huske at tage højde for udgifter til indkøb af blomster, gravsten, gravsted, indrykning af dødsannonce og så videre, da disse kommer udover selve bedemanden. Dermed kan en komplet begravelse hurtigt ende i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig i denne forbindelse at ringe til en af vores kompetente rådgivere, der kan hjælpe dig med beslutningen – dette ganske gratis og uforpligtende naturligvis.

Din bedemand i Godthåb

Vi er naturligvis indforståede med, at det kan være en vanskelig opgave at skulle vælge bedemand. Mange pårørende har ikke erfaring på området og ender derfor med blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd og vælge den billigste – dette kan desværre medføre, at valget falder på en bedemand med et blakket ry, hvilket kan betyde et skuffende samarbejde, der ikke kan gøres om.

Dine særlige ønsker for begravelsen samt din økonomiske situation, påvirker naturligvis hvilken bedemand i Godthåb, der er bedst for dig. Du skal desuden være opmærksom på, at det kan være en fordel at lede efter bedemænd udenbys, da disse kan være både billigere og bedre for dig at samarbejde med.

Valget af bedemand kan imidlertid blive endnu sværere, når man står overfor adskillige valgmuligheder, der er svære at sammenligne. Derfor har vi med mere end 5.000 pårørende, vurderet landets bedemænd indenfor priser, kompetencer og service, så vi er i stand til at hjælpe dig bedst muligt.

Vurderinger på bedemænd i Godthåb

Vi udvælger altid den bedemand, som er bedst i forhold til den situation du er i. Når vi tester bedemændene, rangeres de på pris og kvalitet, så du altid får anbefalet en bedemand i Godthåb-området, som leverer top service.

Begravelsesguiden.dk | Dodsannoncer.dk | Google