Blad Begravelsesguiden.dk

Bedemænd i Gammel Tølløse:
Så meget svinger prisen

Der kan være stor forskel i prisen på diverse bedemænd – vores erfaringer viser, at der selv på lokalt plan, kan være en prisforskel på helt op til 7000 kr. Det vil altså sige, at det ikke er helt ligegyldigt om du går ind til den første bedemand på gaden, der kræver 20.000 kr., når bedemanden rundt om hjørnet måske kun forlanger 13.000 kr.

I forlængelse af denne pris til selve bedemanden, skal du regne med ekstra udgifter til blomster, gravsten, gravsted og dødsannonce, hvilket betyder, at en komplet begravelse snildt kan komme til at koste mellem 30.000 og 50.000 kr.
Vi anbefaler dig derfor at ringe til en af vores dygtige rådgivere inden du kontakter en bedemand i Gammel Tølløse.

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Gammel Tølløse

Mange pårørende har ikke erfaring med at arrangere en begravelse og det kan være en svær opgave i sig selv, da der er adskillige ting at tage stilling til. Din økonomiske situation og specielle ønsker for begravelsen, er naturligvis vigtige overvejelser at have med i planlægningen, hvorfor den helt rigtige bedemand er vigtig.

Det må frarådes blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd i Gammel Tølløse og vælge den billigste, da det kan føre til skuffende samarbejde, der ikke kan gøres om, da ikke alle bedemænd er lige kompetente. Det kan derimod være en god idé også at lede efter bedemænd udenbys, da det vigtigste selvfølgelig er at finde den bedemand, der kan opfylde lige netop dine behov.

Jo flere valgmuligheder der er, jo mere uoverskueligt kan det dog virke at beslutte sig - derfor tilbyder Begravelsesguiden dig gratis rådgivning til beslutningen.
Vi har med over 5.000 pårørende bedømt bedemænd i hele landet ud fra kriterier som service, kompetencer og pris, for at sikre dig den bedst mulige.

Vurderinger på bedemænd i Gammel Tølløse

Vi udvælger altid den bedemand, som er bedst i forhold til den situation du er i. Når vi tester bedemændene, rangeres de på pris og kvalitet, så du altid får anbefalet en bedemand i Gammel Tølløse-området, som leverer top service.

  Fire gode råd

  Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

  Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

  Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

  Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

Find din by
Niels

Ring til os og få
anbefalet en bedemand

71 71 11 00


Vi åbner kl. 8.00

Truspilot

Fremragende

Trustpilot logo

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening