Spar tid og penge med SmartGuiden!

Artikler om liv og død

En værdig afslutning

En værdig afslutning

Den 4. december 2011 døde Magda Elizabeth Christensen som en følge af en blodprop i hjernen. Læs hendes datter, Marianne Hammers, beretning om de sidste dage, og afskeden på Glostrup Hospital.

Læs mere

Hav tillid til fremtiden

Hav tillid til fremtiden

Følelsen af frygt for det ukendte er en naturlig reaktion, når et menneske får en livstruende sygdom. Men det er muligt at vende angsten til tillid, erfarede Inge Halmø, da hun for tre år siden fik konstateret kræft.

Læs mere

Helle tog stilling til organdonation

Helle tog stilling til organdonation

Helle Bjerre kæmpede for at redde to liv ved at donere sin brors organer væk. Men havde du gjort det samme? Helle fortæller om den svære beslutning, at donere en nær persons organer væk og efterfølgende skulle tage afsked.

Læs mere

Mor er stadig mor

Mor er stadig mor

Det er vigtigt at børn ikke tager ansvar for forældre der bliver alvorligt syge. Det mener Tina Akselbo, der blev ramt af en sjælden bindevævssygdom i lungerne. Tina og hendes datter Frederikke fortæller om de familiemæssige udfordringer der kan opstå når en forælder er dødelig syg.

Læs mere

En kamp mod læukemi

En kamp mod læukemi

I efteråret fik Kristina Møller konstateret en af de værst tænkelige former for kræft. I et interview med bloddonorerne.dk fortæller Kristina, hvordan hun opdagede kræften, hvordan hun blev behandlet og hvor vigtigt det er med opbakning fra familien for at bevare en positiv indstilling i kampen mod kræft.

Læs mere

Tal med dit barn ved alvorlig sygdom

Tal med dit barn ved alvorlig sygdom

Mange voksne er i tvivl om, hvordan man skal tale med børn om alvorlig sygdom. Hvor meget skal man fortælle dem om sygdommen? Hvor ærlig skal man være? Hvornår skal man fortælle dem om sygdommen? Og hvordan taler man overhovedet om noget så svært?

Læs mere
Begravelsesguiden.dk | Dodsannoncer.dk | Google